Inicio Forum Theme Orbit Installation and Configuration Problem uploading images into slider

Viendo 7 publicaciones - del 1 al 7 (de un total de 7)
  • Autor
    Publicaciones
  • #673

    Neil Fletcher
    Participante

    I recently removed the one image I had uploaded to the slider because I wanted to replace it.

    I get all the way through the process until I click the ‘insert into post’ button. Then the box turns white and stays that way. I’ve tried with images from my PC and from my Media folder but it doesn’t seem to make any difference.

    Any idea what has stopped this working?

    Best Regards

    Neil F

    #674

    Pedro Pinto
    Super administrador

    Hi Neil

    Try disabling plugins installed recently

    #679

    Neil Fletcher
    Participante

    Hi Pedro

    I tried that, then tried disabling all plugins. Still no luck in being able to upload slider images.

    BR
    Neil

    #681

    Pedro Pinto
    Super administrador

    what’s the Internet address for the web site?

    #685

    Neil Fletcher
    Participante
    #687

    Pedro Pinto
    Super administrador

    Can you upload images in post or pages?

    I don’t know why it’s not working. But try this:

    Upload your image from Media panel and copy its url
    Go to slider options and paste url in in the box.

    #688

    Neil Fletcher
    Participante

    Hi Pedro

    I can upload images into both pages and posts using the ‘traditional’ method but still not into the slider.

    However, I can just paste the image url into the slider box and that works fine.

    Thank you for your help.

Viendo 7 publicaciones - del 1 al 7 (de un total de 7)

Debes estar registrado para responder a este debate.